Söndagen slutade även den på ett fint plus och vi får hoppas att resten av det nya året fortsätter lika bra. Måndagen bjuder inte på mycket, dock har jag hittat ett spel där känslan säger spela. Häng med.

Grosseto – Empoli
Mitt tips: Grosseto 0 (Vid oavgjort återbetalas insatsen)
Insats: 6/10
Odds: 1.73 @ 188Bet
Spelstopp: 2010-01-11 21:00

Grosseto hittar vi på en nionde plats i tabellen av Serie B, man har spelat riktigt bra senaste tiden där man mött både botten lag och topp lag. 3-2-0 på dom fem senaste och man är med det också obesegrat. 5-4-1 hemma denna säsong och det är något många kryss för att kännas riktigt stabilt på hemmaplan.

Empoli som är ett av ligan bästa hemmalag denna säsong återfinns på en femte plats i tabellen. Man har sannerligen blandat och gett senaste tiden och 1-2-2 på dom fem senaste säger egentligen inte så mycket. Det anmärkningsbara för Empoli är hur pass bra man spelat hemma denna säsong 8-2-0, medans man på bortaplan spelat riktigt uselt med 1-3-6 och bland annat förlorat mot bottenlaget Salernitana.

Inget av lagen gör särskilt mycket mål för dagen, man släpper heller inte in särskilt mycket heller, två gnet lag med andra ord. Dom två tidigare gånger lagen möts har det slutat 2-2 och 1-1.

Båda lagens respektive senaste matcher har slutat 1-1, detta luktar målsnålt lång väg och jag spelar därför Grosseto 0 här, man har betydligt bättre form än Empoli och hemma ska man ha bra chans på ett Empoli som gått blytungt på bortaplan denna säsong. Kapp vinst för Grosseto eller ett oavgjort resultat låter roligt, vid oavgjort går insatsen tillbaka.

Lycka till.