Salt Lake gjorde sitt och vann med 1-0 senast, 3.25 smakade riktigt gott och jag hoppas att ni hängde med på den. Idag bjuds vi på bland annat Div 1 fotboll och det är också därifrån jag hämtat dragens drag. Häng med.

Värnamo – Limhamn Bunkeflo
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.80 @ Bet365
Spelstopp: 2010-07-10 16:00

Värnamo har spelat riktigt bra senaste tiden och har endast en förlust på dom fem senaste med 4-0-1. Senast besegrade man Norrby med 3-2 på bortaplan. Hemma hittills denna säsong har man varit riktigt stabila med 5-0-1. Laget ser riktigt starka och svårstoppade ut för dagen.

Bunkeflo krampar och man får inte riktigt till det, två raka 1-1 matcher har man med sig när man idag möter ett formtoppat Värnamo. Totalt 1-3-1 på dom fem senaste och det har inte sett alls bra ut. Spelar man 2-2 på hemmaplan mot jumbon i serien gör man inte sitt jobb. Borta denna säsong har det heller inte varit allt för roande, 1-2-3 och man får det nog svårt idag.

Värnamo hittar vi på en andra plats i tabellen på sämre målskillnad, annars skulle man ligga etta. Bunkeflo ligger elva i tabellen och ligger väl till som man presterar för dagen.

Jag har svårt att se hur Värnamo ska kunna förlora denna match, man har formen och slagkraften att kunna ta ner vilken lag som helst just nu, man möter dessutom ett svagt Bunkeflo på hemmaplan och allt annat än en hemmavinst idag känns avlägset. Oddset klart spelbart och testas med måttlig insats.

Lycka till.