Ja så var det då ca 24 timmar kvar till avspark i första matchen i VM 2010. Det är ju detta vi alla väntat på i fyra år nu. Dock återstår en del matcher på programmet idag, dagen bjuder på en sval lista om man tänker på vad som väntar imorgon. Dock har jag hittat en match som känns riktigt intressant på förhand. Häng med.

Degerfors IF – Hammarby
Mitt tips: Under 2.5
Insats: 5/10
Odds: 1.85 @ Expekt
Spelstopp: 2010-06-10 19:20

Superettan har inletts på ett mycket jämt vis denna säsong. Mellan Degerfors och Hammarby skiljer det inte mycket och viktiga poäng står på spel.

Degerfors lyckades efter mycket om och men få 1-1 borta mot Brage senast, ett oavgjort resultat var det mest rättvisa. Degerfors återfinns på en femte plats i tabellen. Laget har endast en förlust hemma hittills med 3-0-1. 2-2-1 på dom fem senaste och Degerfors hoppas på att bibehålla sitt stabila försvarsspel i matchen mot Hammarby.

Hammarby återfinns på en tionde plats i tabellen, endast två poäng efter Degerfors så jämt är det. Hammarby har varit något svajiga senaste tiden och senast tog man en efter längtad seger hemma mot Väsby med 2-0, innan dess förlorade man borta mot Jönköping med 2-1. 2-0-3 på dom fem senaste och 2-0-2 borta denna säsong.

Båda lagen har inga jätte avbräck att rapportera om, Degerfors får tillbaka lite spelare samtidigt som skadeläget i Hammarby förbättrats mycket jämfört med hur det har sett ut senaste tiden. Fortsatt på skadelistan i Bajen finns Söderström, Shaaban, Monteiro samt James.

Degerfors har varit stabila i sitt spel senaste tiden, Hammarby och blandat och gett men det tycks som att man börjar hitta tillbaka till sitt spel, något som syntes lite grann i matchen mot Väsby senast. Jag tror detta kan bli en jämn kamp och delad pott är inte alls otroligt.

Dock vågar jag inte lira krysset utan nöjer mig med att lägga en peng på under 2.5 mål, jag tror vi kommer att få se en någorlunda tillknäppt match med få mål. Inget av lagen producerar någon jämn ström med mål och släpper heller inte in någon jämn ström heller. Tillknäppt och målfattigt.

Lycka till.