Helgen ser riktigt intressant ut. Idag lirar jag en stark motivations vinnare som har chans på liga titeln. Motståndarna har stora problem och kommer förmodligen att åka ur denna säsong. Häng med.

Hannover 96 – Schalke 04
Mitt tips: 2
Insats: 7/10
Odds: 1.70 @ Expekt
Spelstopp: 2010-04-10 15:30

Hannover 96 gjorde en bra match senast när lyckades spela 0-0 borta mot Hamburger, detta i sin tur förstörde troligen Hamburgers chanser till Europaspel. För sin egen del fick man en viktig poäng då man ligger under strecket. Tyvärr är det nog ändå kört för Hannover 96 som förmodligen kommer att lämna denna säsong. 2-1-2 på dom fem senaste säger inte så mycket. Hemma denna säsong har man dessutom varit usla.

Schalke 04 förlorade hemma mot Bayern München senast med 1-2, Bayern München tog över ledningen i ligan och Schalke 04 ligger nu en poäng efter. Man har spelat ok senaste tiden med 3-1-1 och vi kan räkna med att Schalke 04 är revansch sugna idag och kommer att försöka ta över ledningen i ligan igen. Man är ligan bästa bortalag denna säsong med 7-5-2.

Hannover 96 behöver alla poäng man kan få för att lyckas ta sig bort från botten, det är en uppgift som förmodligen är alldeles för svår, man dras med en lång skadelista och det är inte mycket som talar för laget nu.

Schalke 04 vet vikten av tre poäng idag, förlorar man och BM vinner sin match är det nog kört gällande titeln. Man har inga nya skador att rapportera och kan mönstra ett starkt lag.

Schalke 04 har haft lätt för Hannover tidigare och det finns inget som talar emot det idag heller, jag tror Schalke 04 kommer att försöka punktera denna match tidigt och jag tror man lyckas med. Jag lirar tvåan med hög insats idag.

Lycka till.