Ja det blev plus igen senast då vi kunde lita på Mora en gång till. Idag ser utbudet aningen bättre ut än igår och jag väljer att kliva in. Dagens drag hämtar jag från La Liga där tvåan känns lika stabil som berggrund. Häng med.

Xerez – Valencia
Mitt tips: Valencia
Insats: 8/10
Odds: 1.62 @ William Hill
Spelstopp: 2010-01-10 17:00

Jumbon Xerez fortsätter att gå tungt i La Liga, ytterligare en förlust kom i senaste matchen när man spelade mot Almria borta och det hela slutade 1-0. Man har ni fem raka förluster nu och gången är fortsatt blytung.

Valencia ligger på en stabil tredje plats i tabellen och fortsätter att spela helt ok i ligan, senast blev det en knapp vinst hemma mot Espanyol med 1-0. 2-2-1 på dom fem senaste.

Det är första gången dessa två lag möts idag och det mesta talar för att förlustraden kommer att fortsätta för Xerez, för att vara ärlig så finns det inte mycket som talar för att man ska lyckas sätta något emot Valencia idag. Valencia som har bjudit på ett stabilt spel denna säsong ska inte ha några problem.

Xerez spelar lika dåligt borta som hemma, detta gör ju inte saken bättre att man möter ligans bästa bortalag, Valencia har denna säsong 6-1-1 borta.

Jag lirar hög insats idag på dagens stabilaste tvåa.

Lycka till.