Denna vecka kör bet24 poker en serie turneringar där du får spela poker med en NHL-twist. De har dessutom adderat en hel del cash och tickets. Turneringarna körs varje kväll kl. 20:00 från 28:e september till 2:a oktober och inköpet är endast $5+0.50.

Mario Lemieux Poker – $200 adderat & $10+1 Poker ticket
Lemieux även känd som Super Mario, spelade 17 säsonger för Penguins innan han lämnade hockeyn 2005. Han är den enda spelaren som har vunnit Stanley Cup både som spelare och ägare av en klubb. Mario bar alltid tröjan 66 på isen. I måndagens turnering så ger bet24 dig en $10+1 poker ticket om du lyckas vinna med 6or.

Red Wings Poker – $200 adderat
Red Wings är ett av de populäraste ishockeylagen i NHL och de håller rekordet för flest vunna Stanley Cup’s, 11 stycken! I tisdagens turnering så gör bet24 det lugnt och fint med 18 minuters blinds och 2.400 i startmarker.

Lindros Poker – $200 adderat & Poker ticket
Lindros var en stark kraft i NHL under sin karriär. Han kallades även för ”The Next One” efter Gretzky. Lindros var en del av den notoriska kedjan ”Legion of doom” med LeClair och Renberg. 88 var numret på Lindros rygg, så i onsdagens turnering så ger bet24 dig en $10+1 poker ticket om du vinner med 8or.

Gretzky Poker – $175 adderat + $25 bounty & $10+1 Poker ticket
The Great One behöver inte ha någon närmare presentation. Hans framgångar på isen talar sitt tydliga språk. I torsdagens turnering så har du chansen att vinna en poker ticket genom att vinna med 9-9 och slå ut spelaren B24Gretzky och tjäna $25.

Stanley Cup Poker – $200 adderat
Stanley Cup är en drömseger för alla ishockeyspelare. I poker så är drömmen att vinna så mycket pengar som möjligt. I fredagens turnering har du chansen att vinna fina cashpriser om du tightar till ditt spel och spelar ut dina motståndare. 21 minuters blinds och 2.500 i startmarker är perfekt för att verkligen visa dina kunskaper.

Regler och Vilkor

  • Erbjudandet är endast giltigt under spelets gång i Mario Lemieux, Lindros, och Gretzky Poker turneringarna.
  • 6-6 måste vara hålkort i Mario Lemieux Poker.
  • 8-8 måste vara hålkort i Lindros Poker.
  • 9-9 måste vara hålkort i Gretzky Poker.
  • Handen måste gå till ”showdown”.
  • Spelaren måste vinna hela potten, inte en sidopott eller split pott.
  • Max 1 pris/konto.
  • För att ta emot din turneringsbiljett måste du skicka ett mail med ditt pokeralias och giltigt handnummer till pokerticket@bet24.com. Ämne:”Mario Lemieux/Lindros/Gretzky Poker”. Handnumret måste vara korrekt för att bet24 ska bevilja ett pris.
  • Utdelningen av pokerbiljetter kan ta upp till fyra dagar.