Nexus 7 33 MB är en toppmodern surfplatta från Google som du nu har chans att vinna genom att spela poker hos Paf Spade Poker.

Alla som spelar tillräckligt mycket vid kontantborden hos Paf Spade Poker under minst 15 dagar i april samlar på sig poäng, och de spelare som får ihop flest poäng får inträde till någon av de två gratisturnering som äger rum den 5 maj 2013. I prispotten för gratisturneringarna ligger totalt 50 stycken Nexus 7 Tablets (32 MB)!

Om du vinner en Nexus 7 Tablet och inte vill ha den kan du byta den mot antingen $200 i kontanter eller $250 i turneringsbiljetter.

Två olika nivåer – två olika gratisturneringar

Det finns två olika nivåer för den här kampanjen vilket gör att den fungerar för alla, från små mikrospelare till folk som spelar med höga insatser.

De spel som ingår i kampanjen är no-limit, pot-limit, fixed-limit flop och draw-spel samt fixed-limit stud-spel med ante.

 • Micro/Låg

  För att kvala in till gratisturneringen för Micro/Låg måste du samla minst 50 poäng per dag under 15 dagar på nivån mikro eller låg hos Paf Spade Poker.

  Du får poäng från alla no-limit/pot-limit spel med mörkar på $0,25/$0,50 dollar och under.

  För fixed limit flop och draw går den övre gränsen vid $0,50/$1. För fixed limit stud spel med ante får du dock endast poäng för $0,10 och under.

 • Medel/Hög

  För att kvala in till gratisturnering för Medel/Hög måste du samla minst 150 poäng per dag under 15 dagar på nivån medel eller hög hos Paf Spade Poker.

Antalet poäng du får baseras på ungefärlig rejk, vilket innebär att du får 3,6 poäng per rejkad $1.

Obs! Du kan endast kvalificera dig till en av gratisturneringarna. Om du uppfyller kraven för båda får du endast biljett till gratisturneringen för nivån medel/hög.

Gratisturneringar spelas den 5 maj 2013

 • Gratisturneringen för micro/låg har 20 stycken Nexus 7 Tablets i prispotten.
 • Gratisturnering för medel/hög har 30 stycken Nexus 7 Tablets i prispotten.

Om du kvalificerat dig får du din biljett senast samma dag som gratisturneringen äger rum. Du måste registrera dig manuellt till turneringen för att kunna delta.