Cherry

Fotbollen lyser med sin frånvaro så här bara dagar före VM-kvalmatcherna som ska till att börja på fredag kväll. En match som vi dock kan se fram emot redan ikväll är den på Amsterdam Arena mellan Nederländerna och Belgien. Träningsmatch visst, men en match mellan dessa två lag kommer alltid att betyda lite extra. Spela på matchen hos CherryCasino och ta del utav marknadens hetaste odds!

 

Nederländerna – Belgien | Avspark 20.45

Det var fyra år sedan sist men nu möts de båda landslagen igen, 126:e gången i ordningen. Anmärkningsvärt är att Nederländerna inte vunnit en landskamp mot The Red Devils som Belgien också kallas sedan år 1997. Återstår att se hur mycket lagen vågar riskera i kvällens match med tanke på kommande VM-kvalmatcher till helgen.

I det nederländska lägret hittar vi en del skador, Danny Blind lär säkerligen sätta spelarnas fysiska status i första hand i kvällens match och ta det säkra före det osäkra. En som imponerat i klubblaget såhär långt in på säsongen är Jeremain Lens, en spelare värd att hålla extra koll på.

Belgien har öppnat VM-kvalet på bästa möjliga sätt med tre av tre möjliga vinster med en målskillnad på 13:0. Roberto Martinez har verkligen fått den starten han önskade efter att ha tagit över förbundskaptensjobbet efter EM i Frankrike.

Kvällens match kommer att bli en chans för mindre erfarna spelare att visa upp sig. Stjärnor som Eden Hazard, Kevin de Bruyne och Yannick Carrasco förväntas få sparsamt med speltid inför kommande tävlingsmatcher.