Svenska pokerproffset och highstakesspelaren Jonas ”Nebuchad” Danielsson skriver idag på för världens största bookmaker, Ladbrokes. Jonas befinner sig i Las Vegas där han kommer att representera bolaget i årets World Series of Poker. Under sin karriär som pokerspelare har Jonas vunnit över 20 000 000 kronor och han utsågs tidigare i vår till Skandinaviens bästa spelare online på Scandinavian Poker Awards i Köpenhamn.

Talang

Jonas är uppvuxen i Strömstad och har haft ett brinnande intresse för spel i hela sitt liv. För fem år sedan flyttade Jonas till Uppsala för att studera teknisk fysik som han nu gjort ett uppehåll i för att utveckla sin pokertalang. Jonas började sin karriär med spel på Ladbrokes där han tidigt upptäckte sin fallenhet för poker.

”Att vi ville ha Jonas i vårt stall av sponsrade spelare var en självklarhet. Jonas började sin karriär på Ladbrokespoker.com genom att spela våra gratisturneringar och har under åren utvecklats till att bli en fruktad online-spelare på den absolut högsta nivån” säger Edward Ihre, VD Ladbrokes Poker, i en kommentar.

Framgångsrik

25-årige Jonas har gång på gång bevisat sin förmåga och hans största framgång i nätpoker kom förra året då han vann över $150 000 i höginsatsspelet Legends Reunion på Ladbrokes. I stenhård konkurrens besegrade han bland annat EPT-vinnarna Mike McDonald, Andreas Hoivold och Peter Jepsen samt svenska legenden Erik Sagström. Bland Jonas framgångar live finns bland annat en 3:e plats vid 2008 års Poker SM i Tallinn. Jonas är en stor förebild och är väldigt engagerad i Ladbrokes verksamhet där han delar med sig av sina kunskaper till spelare i Ladbrokes poker community.

”Det är en fantastisk känsla att bli en i teamet hos Ladbrokes, där jag levt hela mitt ”pokerliv”. Den konkurrenskraftiga poker som Ladbrokes erbjuder har utvecklat mitt spel till vad det är idag, säger Jonas ”Nebuchad ”Danielsson .