Naturbingo PafPaf Bingo släpper nyhet på nyhet för närvarande och den senaste nyheten är Naturbingo. Naturbingo är en nyhet för alla som tycker att bingospel likaväl kan vara avkopplande som fartfyllda.

Med Naturbingo har Paf skapat ett mysigt och rogivande krypin med en avkopplande musik, vackra bakgrundsbilder och ett lite skönare tempo. Lite speciellt är att du kan anpassa spelskärmen efter eget tycke och smak. Du kan till exempel byta bakgrundsbild och ändra färgen på brickorna.

Naturbingo spelas som 75-bollars klassisk bingo med fem vinstchanser i varje spelomgång (1 rad, 2 rader, 3 rader, 4 rader samt full bricka).

Brickor för 50 cent och progressiv jackpott

I Naturbingo kostar varje bricka 50 cent, vilket är en överkomlig summa för de flesta spelkassor. Samtidigt är priset per bricka tillräckligt högt för att den progressiva jackpott som finns i spelet ska växa i ganska rask takt.

Jackpotten startar på 150 euro och den slår ut när en spelare får 5-raders bingo inom 54 utrop. På söndagar mellan kl. 17-21 blir det dock lite enklare att spela hem jackpotten. Då slår jackpotten nämligen ut om en spelare får bingo på alla fem rader inom 55 nummer.