Real Salt Lake

Real Salt Lake tar emot Orlando City i Amerikanska MLS. Sett till antal inspelade poäng får Orlando ses som favoriter, men är de verkligen det?

Real Salt Lake tre raka hemmasegrar

Real Salt Lake ligger näst sist i den västra konferensen och har 17 inspelade poäng på 18 omgångar. Laget började svagt med fem raka utan vinst och man har haft problem med att vinna matcher under säsongen. Real Salt Lake har dock tagit tre raka segrar på hemmaplan vilket får ses som väldigt starkt.

Orlando inne in en tuff formsvacka

Orlando började säsongen otroligt starkt med sex segrar på de första sju omgångarna. Sedan dess har det gått betydligt trögare. Man har haft problem med målskyttet och Orlando har endast tagit en seger på sina senaste 11 matcher. På bortaplan har det också gått väldigt trögt, endast fem inspelade poäng på åtta matcher. Något som är avgörande för Orlandos framgång är att deras kanadensiske anfallare Cyle Larin presterar. Larin har under den gångna säsongen gjort åtta mål på 15 matcher vilket får ses som godkänt. Under de senast 10 matcherna har Larin endast gjort två mål, så han måste hitta tillbaka till sin normala form om Orlando ska börja ta poäng igen.
Jag tror starkt på att Real Salt Lake tar sin fjärde raka hemmaseger. Orlando har haft stora problem på bortaplan och Real Salt Lake har en stor hemmaplansfördel.

 

Speltips: Real Salt Lake vinner 1.91@bet365