Nästa helg är det dags för sjunde omgången av Paf Poker Challenge på Åland, en pokerturnering som i år har ett inköp på €800 och €100 000 i garantipott.


Bland de spelare som redan anmält sig hittar vi bland annat komikerna Johan Rheborg och Peter Magnusson. Dessutom kommer givetvis Paf-sponsrade komikern Madgalena in de Betou att delta.

”Johan har aldrig tidigare spelat, men Peter är inte helt ovan vid pokerbordet”, säger Magdalena in de Betou. ”Vi får väl se hur det är med talangen, i värsta fall får de använda sina snabba käftar som vapen när skickligheten tryter.”

Just nu delar Paf ut turneringspaket på Paf.com, men du behöver inte segra i någon kvalturnering för att lägga vantarna på det. Istället gäller det att anmäla sig till tävlingen och sedan spela på maskinen Jackpot Joker Poker för minst €25 under perioden 9-15 maj så deltar man i en utlottning där slumpen avgör vem som får resepaketet. Resepaketet innehåller övernattning i dubbelrum två nätter (frukost ingår), middag inklusive dryck, inköp á €800 till turneringen samt resepengar och pafprylar.