VIKS

Stormatch i Italien när Napoli tar emot Roma hemma på San Paolo i Neapel. Ligatvåan mot ligatrean i en match som kan bli mycket avgörande i jakten på suveränerna Juventus som för tillfället leder ligan. Räkna med en fartfylld match med många tuffa dueller inför en kokande hemmapublik som alltid på San Paolo. Hitta de bästa oddsen på matchen hos VIKS Sportsbook där du kan spela både pre-game och live!

 

Napoli – Roma | Avspark 15.00

Ett Napoli som imponerat stort i ligainledningen kommer under lördagen till spel utan sitt nyförvärv tillika målskytt Arek Milik. Polacken, som bildade anfallspar med Robert Lewandowski under sommarens EM i Frankrike har denna säsong stått för 4 mål. Med ett befarat avslitet korsband så förblir Milik vid sidan utav planen i minst 6 månader.

Hoppet ställs nu till firma Callejon, Gabbiadini och Insigne om det ska bli en lyckad säsong för laget ifrån Neapel. Roma på hemmaplan blir ett rejält test men samtidigt en match där man måste gå för alla tre poäng om man ska ha någon chans på Juventus, de femfaldiga ligamästarna.

Gästerna ifrån Rom kommer till dagens match med en seger i ryggen då man slog Inter med 2-1 just innan landslagsuppehållet. En tung vinst för Roma som säkerligen ger dem gott självförtroende inför mötet med Napoli.

Ett kryss känns på förhand som det mest logiska resultatet då lagen känns mycket jämna på pappret. Arek Milik är ett tungt bortfall för hemmalaget men på San Paolo är man alltid svårslagna, oavsett motstånd.  VIKS Sportsbook erbjuder i skrivande stund 3.50 på oavgjort resultat, något som känns klart spelvärt sett till förutsättningarna.