Mr Green har många stora växande jackpottar i sitt sortiment och störst av alla just nu är den som matas av slotmaskinerna Cleopatra, Cluedo och Monopoly with Pass Go Bonus från IGT. I skrivande stund uppgår den till 36 860 439 kronor!

Detta gör denna jackpott till en av de absolut största på nätet nu när Mega Fortunes växande jackpott Mega har betalat ut. Den är till exempel större än både NetEntertainments och Microgamings största växande jackpottar just nu (Hall of Gods som består 28,8 miljoner kronor just, respektive Mega Moolah som har 18,3 miljoner kronor att dela med sig av i skrivande stund).

Sugen på att vinna över 36,8 miljoner kronor? I så fall är det någon av dessa tre slots hos Mr Green som du ska satsa dina pengar på:

  • MegaJackpots CleopatraDen här slotten har 20 spellinjer och temat är det gamla Egypten.
  • MegaJackpots CluedoDen här slotten är baserad på det populära sällskapsspelet Cluedo, och precis som MegaJackpots Cleopatra har MegaJackpots Cluedo 20 stycken spellinjer.
  • MegaJackpots Monopoly with Pass Go BonusHär är det förstås sällskapsspelet Monopol som står för inspirationen. Till skillnad från MegaJackpots Cleopatra och MegaJackpots Cluedo har MegaJackpots Monopoly with Pass Go Bonus bara 9 vinstlinjer.

För att ha chans att vinna den stora växande jackpotten måste du spela för maxinsats.

Klicka dig vidare till Mr Green för att få veta mer och provspela dessa roliga slots. För dig som vill testa utan att riskera några pengar går det bra att provspela för låtsaspengar.