Mr Green ordnade i julas tävlingen Christmas Checklist Tournament där första priset var en lyxig shoppingresa för två till Dubai.

Det blev Ann-Britt och Inger som i början av året fick åka iväg till Dubai med 30 000 kronor i fickpengar, och efter vissa problem med postgången har nu de två glada resenärernas vykort äntligen anlänt till Mr Green.

 

Hej och tack för vår lyxiga resa!The Adress syns till höger på bilden som är tagen från Burj Khalifa våning 124 och Dubai mall har gröna ljus på taket till vänster i bild.Vilken stad och vilken arkitektur! Fontänspelen magnifika och hotellet kan vi verkligen rekommendera.

Hälsningar

Ann-Britt & Inger!

Mr Green har en blogg som uppdateras ofta och där man titt som tätt hittar nya roliga tävlingar där man kan vinna allt från några gratissnurr till lyxiga resor runt om i världen. Just nu kan du till exempel hitta information om kampanjen Påsk Äggstravaganza i bloggen, en kampanj som har förlängts så att den håller i sig ända till och med den 6 april. Påsk Äggstravaganza har massor av gratissnurr att dela ut, helt utan omsättningskrav!