Mr Green har precis släppt en ny slot: Monopoly – You’re In The Money. Monopol är väl bekant för de flesta och det finns faktiskt en ”Board Bonus” som är den ursprungliga spelplanen från originalspelet och gör det möjligt att vinna upp till 12 000 gånger din insatslinje.

Monopoly – You’re In The Money hos Mr Green har 30 vinstlinjer och två olika bonusar – en Mystery Wild Bonus och den förut nämnda Board Bonus med den klassiska spelplanen och ett antal olika möjligheter att vinna pengar.

När du får Mystery Wild Bonus så kommer Monopolgubben fram och väljer ett eller flera hjul att förvandla till wilds, dvs jokerhjul som kan matcha vilken symbol som helst. Får du wilds på alla fem hjulen så kan du vinna mycket stora belopp.

I extraspelet Board Bonus får du 1 till 3 olika tärningskast initialt och får flytta runt spelplanen där du vinner olika bonuspriser, pengar och extra kast. Det finns en mängd olika bonuspriser och funktioner som kan aktiveras – landar du t ex på en fastighet så får du spela på en minislot och kan vinna upp till 12 000 gånger din insats. Får du samma antal på båda tärningarna så vinner du extrakast, och slår du samma tre gånger i rad så får du Jail Bonus.