Mr Green Casino kan nu stolt presentera slotmaskinen Ghostbusters – ett spel baserat på den legendariska filmen från 1984. För att fira detta kör Mr Green en tävling där du till exempel kan vinna en iPad Mini eller en Ghostbusterssparbössa fylld med 2 000 kronor.

Ghostbusters – ny slot från IGT

Ghostbusters är en ny slot från IGT med 30 spellinjer, två bonusar och en generös Slimer som kan ge dig olika presenter. Till hjälp när du spelar har du också en vildsymbol.

Slimer kan dyka upp slumpmässigt efter att snurr för att ge dig en present i form av en multiplikator, en extravinst, en extra vildsymbol eller ett jokerhjul.

De två bonusspel du kan trigga när du spelar Ghostbusters är Stay Puft och Ballroom Buster. I Stay Puft erhåller du 8 gratissnurr som spelas med 40 spellinjer istället för de vanliga 30, och efter varje gratissnurr kan en marshmallow flyga iväg och lägga sig tillrätta på en eller flera symboler och göra dem vilda. Platserna där marshmallowsen har landat fortsätter sedan vara vilda under resterande gratissnurr.

I Ballroom Buster erhåller du fem protonskott att använda för att oskadliggöra något av de sex spöken som försöker gömma sig i balsalen.

Vinn iPad eller sparbössa

Varje dag fram till den 14 januari 2013 får en lott från Mr Green så snart du har spelat 10 rundor för riktiga pengar på Ghostbusters. Du kan få en lott per dag så om du sätter igång att samla redan idag kommer du att ha gott om lotter när det är drags för dragningen.

I dragningen den 15 januari kommer Mr Green att dela ut hela 40 stycken iPad Mini och 100 stycken Ghostbusterssparbössor. I fem av sparbössorna har Mr Green dessutom kickstartat sparandet genom att lägga dit 2 000 kronor.

Klicka dig vidare till Mr Green direkt för att spela dagens 10 rundor på Ghostbusters och skaffa dig en lott till dragningen!