Bloopers-banner

Bloopers är det senaste spelet från speltillverkaren ELK Studios, spelleverantören har verkligen inte sparat på krutet utan man lanserar ett riktigt höjdarspel! Ta plats på den röda mattan och bered väg mot de allra exklusivaste vinsterna. Här bjuds du på två glödheta bonusspel som kommer få galakvällen att bli en ren och skär succé!

Ofattbara vinster

Direkt från Hollywood kommer detta spel som är utvecklat av ELK Studios. Här hittar du de allra finaste priserna bland filmstjärnor och paparazzis. Kliv upp på scenen och ta emot publikens jubel samtidigt som du snurrar hem bonus efter bonus! Mängder av freespins erbjuds i de två olika specialspelen och väl där har du stora chanser att vinna riktigt stort. Inte nog med det utan det fullständigt kryllar det av WILD-symboler, som kan fungera som vilken annan symbol som helst för att ge dig en vinstgivande kombination!

Hollywood visar verkligen upp sig från sin bästa sida i Bloopers och det krävs inte många snurr för att vinsterna ska trilla in. Detta är helt klart ett mästerverk av ELK Studios och det är ett casinospel som alla spelare ska testa för att upptäcka en spelupplevelse utöver det vanliga.

ELK Studios levererar igen

Få speltillverkare har sådan koll på vad spelarna verkligen vill ha som ELK Studios. Gång på gång levereras det spel som fäster sig på folks favoritlistor och Bloopers är verkligen inget undantag. Ett enormt utbud av spel med en mängd olika teman kan erbjudas och det är en garanti att du kommer hitta något som passar just dig när du bläddrar igenom Elk Studios portfolio!

50 free spins hos Mr Green

Glöm inte att du under hela dagen, 31 mars, kan få 50 freespins på Bloopers hos Mr Green. Gör en insättning och spela för minst 200 kronor för att belönas med denna fantastiska gåva. Ta del av en upplevelse som du aldrig kommer att glömma, känn pulsen höjas när vinsterna börjar rassla in som aldrig förr!