Mr Green vill gärna att slotmaskinen Mega Fortune ska betala ut sin stora växande jackpott till någon av Mr Green spelare och för att öka chansen för att det ska inträffa får du 10 gratissnurr på just Mega Fortune när du gör en insättning på minst 100 kronor till Mr Green nu i helgen.

Erbjudandet gäller lördag – söndag och kan utnyttjas en gång per dag. Varje dag går det alltså att skaffa sig 10 nya gratissnurr genom att göra en insättning på minst 100 kronor.

Dessutom pågår Mr Greens Macau-kampanj fortfarande vilket innebär att du inte bara får gratissnurr när du gör en insättning utan dessutom får en lott till den dragning där du har chans att vinna en lyxig resa till spelstaden Macau. Varje gång du gör en insättning på minst 100 kronor till Mr Green får du en lott till dragningen och det finns inget övre tak för hur många lotter du kan skaffa dig. Kampanjen gäller till och med den 18 november.

Klicka dig vidare till Mr Green för att skaffa dig gratissnurr på Mega Fortune + lott till Macau-tävlingen. Den växande jackpotten på Mega Fortune uppgår i skrivande stund till €8 462 206 vilket motsvarar över 72,4 miljoner svenska kronor!