Mr Green älskar festligheter och nu när Oktoberfest kör igång i Tyskland startar Mr Green sitt egna kalas Greentoberfest på internet.

Greentoberfest pågår under 17 dagar och varje dag kommer 100 spelare att få ta emot 100 gratissnurr var. För att ha chans att bli en av de 100 måste du öppna dagens utvalda spel under rätt halvtimme. Halvtimmen infaller någon gång mellan klockan 18:00 och 21:00, men exakt när det blir är en överraskning. Varje spelare som öppnar rätt spel under halvtimmen får 100 gratissnurr ända tills det har delats ut 10 000 gratissnurr den dagen.

Totalt kommer 170 000 gratissnurr att delas ut under Greentoberfest!

För att få information om vad som gäller för just idag, klicka dig vidare till Mr Green. Dagens utvalda spel avslöjas på kampanjsidan varje dag.

Kampanjen är öppen för alla spelare som gjort minst en insättning till Mr Green. Har du inte något konto hos Mr Green kan du registrera dig och göra en insättning så kan du delta i kampanjen från och med nästa dag. Om du till exempel gör en insättning innan klockan 23:59 på en måndag kan du alltså delta från och med tisdag.

Alla som gör sin första insättning till Mr Green Casino får 100% matchningsbonus upp till 1 000 kronor + 10 gratissnurr på slotmaskinen Starburst.