Mr Green ordnar nu en tolv dagar lång karneval med massor av fina erbjudande och överraskningar, inklusive utdelningar av stora mängder gratissnurr.

The Green Carnival

Karnevalen hos Mr Green heter The Green Carnival och har en egen kampanjsida hos Mr Green där du hittar all information du behöver för att kunna delta i festligheterna.

Varje dag dyker ett nytt erbjudande upp, så gör ett besök varje dag om du vill så många förmåner som möjligt. Under lördagen den 2 februari delades det till exempel ut totalt 10 000 gratissnurr mellan klockan 18:00 och 20:00, och under söndagen kunde spelarna skaffa sig 30 kronor i gratisbonus.

För att kunna delta i karnevalsfirandet hos Mr Green räcker det med att du har gjort en insättning till ditt spelkonto någon gång sedan du blev medlem.

Bli medlem – få välkomstbonus

The Green Carnival är endast öppen för Mr Greens medlemmar, så om du inte redan är medlem är detta ett gyllene tillfälle att bli det. Att registrera sig hos Mr Green är snabbt och enkelt, och när du din första insättning får du 100% bonus upp till 1 000 kronor plus 10 gratissnurr på slotmaskinen Starburst.

När du har gjort din första insättning kan du ta del av karnevalens erbjudanden från och med nästa dag. Om du gör en insättning idag kan du alltså hänga med i karnevalsfirandet redan från och med imorgon.