Mr Green utökar nu sitt spelsortiment ytterligare genom att ta in spel från ytterligare en speltillverkare, den välkända amerikanska spelutvecklaren Bally.

Detta innebär att du från och med nu kan spela spel från sju olika leverantörer hos Mr Green:

NetEntertainment
Microgaming
Betsoft
ITG (WagerWorks)
Quickspin
NYX Interactive
Bally

Exempel på spel från Bally som nu går att hitta i Mr Green Casino är Big Vegas, Wild Huskies, Cupid Pshyche, Mayan Treasures, Morocco, Cash Wave och Pharaoh’s Dream.

Gör ett besök hos Mr Green för att prova på spel från Bally direkt i din webbläsare!

Bally – en av världens äldsta slotsutvecklare

Företaget Bally Technologies grundades redan år 1968, men hette då Advanced Patent Technology. Det var i slutet av 1970-talet som bolaget gav sig in i slotbranschen, och det skedde via ett uppköp av United Coin Machine Company som på den tiden var en av de största uthyrarna av slotmaskiner i Nevada. Rättigheterna till namnet Bally skaffade man sig långt senare, i samband med uppköpet av Bally Gaming International, som tidigare var en gren av Bally Manufactoring.

Bally är alltså ett bolag med – för att vara i spelbranschen – mycket gamla anor. De har länge varit mycket framgångsrika med sina slots i Las Vegas och andra spelstäder, men erbjuder numera även slots för internet. Du har nu alltså chans att spela några av Las Vegas mest populära slots direkt hos Mr Green!