10bet

Monaco fortsätter att ånga på i franska Ligue 1 och för tillfället ser det inte ut att finnas något lag som kan stoppa dem. Med smått otroliga 68 gjorda mål så är man klart bäst utav alla lag i Europas fem största ligor, snittet landar på runt 2.90 mål/match. Under tisdagskvällen är det dags för Montpellier att bekänna färg, ett Montpellier som inte vunnit en match mot Monaco på över 20 år. 2:an spikas som dagens säkraste spel!

 

Omöjlig uppgift för Montpellier

Montpellier är ett starkt hemmalag, det får man ge dem men när Monaco kommer på besök ska det krävas något alldeles extra om en seger ska bärgas. Laget dras med en del skador där bland annat Casimir Ninga, 5 mål, lämnas utanför truppen tillsammans med Daniel Congre. Kvällens match lär bli ett test för defensiven i hemmalaget när Monaco tar kommandot ifrån matchens första minuter.

Monaco är denna säsong en framgångssaga som aldrig tycks ta slut. Mycket talar för att laget går mot sin första ligatitel sedan 1999/2000, just nu 3 poäng före både Paris Saint-Germain och Nice. Vad som imponerat allra mest med Monaco denna säsong är den offensiv som laget visat upp där spelare som Falcao, Bernardo Silva och Valere Germain stundtals varit ostoppbara.

Just mot Montpellier har man haft det mycket enkelt genom åren och har inte förlorat en match mot laget på över 20 år. Fortsätter man spela på samma sätt som man gjorde i senaste matchen mot Nice så kommer en 17:e seger för Monaco denna säsong ligga nära till hands. 10Bet ger oss i skrivande stund runt 1.74 gånger insatsen för den raka 2:an, ett spel vi ryggar utan att blinka. Monaco med en stekhet Falcao i spetsen kommer inte att släppa in någon i racet om ligatiteln.

Kvällens spel: Monaco 1.74@10Bet