OddsAutomaten

Europas målgladaste lag stavas inte längre Real Madrid, Barcelona eller Bayern München. På 36 gjorda mål efter 12 omgångar så är det Monaco i franska Ligue 1 som toppar den statistiken. Laget har imponerat stort såhär långt in på säsongen och parkerar just nu på en 2:a-plats i tabellen bakom ledande Nice. Vinst ikväll för Monaco i matchen mot Lorient och man tar tillfälligt över serieledningen, följ matchen med avspark klockan 19.00!

 

Lorient – Monaco | Avspark 19.00

Det har inte varit någon munter säsongsinledning för Lorient såhär långt. Med två segrar på de inledande 12 matcherna så parkerar man sist i Ligue 1 på knappa 7 poäng. Nu ställs man emot ett av ligans allra skickligaste lag i form utav Monaco och får räkna med en mycket tuff match. Formen är ingen vidare med endast ett poäng utav 15 möjliga på de fem senaste matcherna.

Vidare till Monaco som denna säsong har imponerat stort. På 36 gjorda mål så är man bäst utav alla lag i Europas fem största fotbollsligor. I ligan är det endast Nice som har gått bättre och man kan vid seger ikväll tillfälligt ta över förstaplatsen i den franska högstaligan.

OddsAutomaten erbjuder i skrivande stund hela 1.85 för bortaseger i kvällens match och med tanke på vilken klasskillnad det varit mellan lagen denna säsong så känns det klart spelvärt. Lorient (3.80) som inte vunnit en match sedan den 24:e september kommer att behöva göra en felfri insats om man ska ha något att hämta här. Vi väljer att gå emot hemmalaget och tror på en seger för Monaco!