Tre raka förluster för MODO Hockey i Elitserien i ishockey har gjort att laget nu krupit väldigt nära kvalseriestrecket. Efter de tre raka förlusterna, med sex insläppta mål i varje match, är det en riktig ödesvecka som väntar MODO. Ikväll möter laget serietvåan Luleå, ett lag som MODO inte besegrat en enda gång under ordinarie speltid den här säsongen. Nedsläpp är kl 19:00

Rindell och övriga i klubbledningen pratar om att minimera misstagen, tajta till försvarsspelet och inte hamna i underläge.

-”Tyvärr har det mesta blivit tvärtom mot vad vi sagt på sistone. Hela tiden har vi hamnat i svåra underlägen och först sedan matcherna är mer eller mindre körda har vi börjat upphämtningarna.”

-”Norrbottningarna är mycket bra och håller hela tiden ett högt tempo. På något sätt måste vi få stopp på laget och visst känns det som det är på tiden för en trepoängare mot Luleå nu.”

MODO är favoriter att vinna mot Luleå enligt spelbolagen, men inte med mycket – oddsen är 2,10 mot 2,90 i skrivandes stund.

De bästa oddsen för denna och andra matcher i Elitserien hittar du här: Elitserien i ishockey Odds