Mobilbet livebettingMobilbet är ett spännande spelbolag som hela tiden hittar på nya saker för att förbättra spelupplevelsen när det gäller spel på sport. Det gäller såväl avdelningen för odds pre-match som avdelningen för live odds. Livebettingklienten är i grunden en mycket genomarbetad produkt med en smart navigering, en överskådlig presentation av alla tillgängliga odds för respektive marknad, odds som uppdateras flera gånger i minuten och blixtsnabb spelplacering. Nu har man dessutom lagt till en intressant funktion som ger lite mer information att utgå ifrån om man inte kan följa matchen live via TV:n.

Nyheten går under benämningen ”Live action animationer” och innebär att en grafik visas under den aktuella ställningen för respektive spelobjekt, till exempel en fotbollsmatch. Vi har provat funktionen för en mängd olika matcher i en mängd olika ligor/cuper och det verkar som att den är aktiverad för åtminstone alla mer högprofilerade fotbollsmatcher.

Genom animeringarna kan du bland annat se var bollen befinner sig, om ett anfall av mer ”farlig” karaktär håller på att rullas upp, om det är frispark som kan ge målchans och liknande. Animationerna ger således lite mer information, och den informationen kan du använda för att placera smartare spel.

Som ny spelare på Mobilbet får du 100 kr i en gratis välkomstbonus direkt efter registrering. Om du vill prova på denna nya funktion inom livebetting kan du alltså göra det utan risk. När du sedan vill göra en insättning har du två alternativ, nämligen:
1. Sätt in 200 kr och få 600 kr i bonus
2. 100% upp till 3000 kr i bonus.