Den svenska MMA-fightern Reza ”Mad Dog” Madadi laddar just nu för fullt inför Ultimate Fighting Championship (UFC)-matchen mot USA:s Michael ”The Menace” Johnson som kommer att äga rum i Globen i början av april.

För dig som vill följa uppladdningen lanseras nu en webbaserad TV-serie som visas i sex avsnitt på MobilTV-kanalen Pocket Entertainment. Serien har producerats av Carnivale Pictures i samarbete med Reza Madadis sponsor Betsafe och är gratis att titta på i mobilen eller datorn.

”För oss är det här ett perfekt sätt att få presentera vår nya ambassadör för en bred publik. Reza är en karismatisk idrottare som vi hoppas få jobba med länge och vi hoppas få vara en viktig del av hans karriär,” säger Thomas Bertilsson, PR-ansvarig på Betsafe.

Reza Madadi är en av Sveriges mest framgångsrika och välkända profiler inom Mixed Martial Arts (MMA), och nyligen fick han för tredje året i rad ta emot utmärkelsen Folkets pris på Kampsportsgalan.

En ödesmatch för Reza Madadi

UFC är världen största organisation för MMA och för Reza är mästarmatchen mot Johnson i april av extremt stor betydelse.

Reza har en vinst och en svidande (och i mångas ögon ögon även orättvis) förlust i bagaget inför mästerskapsmatchen, så nu står allt på spel.

”Det här är mitt liv. Det är det här jag lever för. Att förlora finns inte för mig. För mig handlar det om att gå och hämta hans huvud”, säger Reza Madadi.

Första avsnittet finns redan tillgängligt

Första avsnittet av webb-serien lades upp den 27 mars och går att se gratis hos Pocket Entertainment.

”Vi är väldigt glada att kunna visa serien om Reza, en häftig serie om något som känns väldigt aktuellt just nu,” säger Pocket Entertainments VD Håkan Lindhé.

I avsnitt 1 av Reza Madadi – In it to win får vi inte bara följa Rezas träning och uppladdning inför den viktiga matchen, utan vi får även en inblick i Rezas bakgrund och hur han blev den han är idag.

Avsnittet är drygt 5 minuter långt, och tanken är att man ska kunna se det när man råkar ha en liten stund över – på fikarasten, på bussen eller i kassakön. Bakom Pocket Entertainment står förutom Lindhé även Felix Herngren, Kristian Luuk och Mats Alders.

Betsafe har oddsen för MMA & UFC

Mixed Martial Arts, inklusive Ultimate Fighting Championship, är ett viktigt område för Betsafe som erbjuder odds för en lång rad olika evenemang. Just nu går det till exempel att spela på både UFC och MMA Attack. För MMA Attack erbjuds odds för matchen mellan Robert Burneika och Dawid Ozdoba som äger rum den 26 april.

För UFC finns det i skrivande stund över 25 olika satsningar att göra, inklusive matcher som ligger så pass långt in i framtiden som maj och juni månad. Just nu är det dock helt klart UFC i Globen som drar till sig absolut mest intresse och där odds finns tillgängliga för 13 olika matcher.

För matchen mellan Reza Madadi och Michael Johnson har Reza som matchvinnare just nu oddset 2.75 medan Michael spelas till 1.45.

Vem tror du kommer att vinna? Gör din satsning hos Betsafe! Glöm inte att besöka vår sida med MMA & UFC speltips innan du lämnar in ditt spel.