miljonerFör andra veckan i rad blev det miljonregn efter lördagens V75. När de sju avdelningarna var avklarade på Åby visade det sig att 21 kuponger hade sju rätt, vilket innebar många vinster på 1,2 miljoner eller mer.

Utdelningen för sju rätt blev 1 215 481 kronor, men flera av de vinnande kupongerna renderade en vinst på betydligt mer än så. Det fanns till exempel en vinnande kupong som var inlämnad via spelmetoden V7, en spelmetoden som innebär att man får utdelningen på sju rätt gånger 2,5. Vinsten blev därför 3 038 702 kronor för denna kupong, som lämnats på ATG:s sajt av en kund i Södermanland.

En annan vinnande spelkupong lyckades skrapa ihop en total vinst på 2 836 581 kronor, pengar som gick till 37 andelsspelare i spelbutiken Vinsthörnan i Malmö.

För två av de vinnande spelkupongerna var det Harry Boy som satt ihop de lyckosamma raderna. Den ena kupongen lämnades in hos Japehs i Vinslöv, kostade 125 kronor och gav en vinst på 1 279 278 kronor. Den andra lämnades in hos ATG online via mobilen av en spelare från Västmanland som satsade 200 kronor och fick en vinst på 1 274 041 kronor.

Svenska och norska vinnare

18 av de 21 kupongerna hade lämnades in i Sverige (online eller hos ombud) medan de övriga tre kom från Norge.

Nio av de svenska spelkupongerna hade lämnats in hos ATG-ombud, åtta hade lämnats in via ATG online (varav en via mobilen) och en kupong hade lämnats in direkt på Åbytravet.

De spelkuponger som lämnats in till svenska spelombud var inlämnade i Bollnäs, Borlänge (2 stycken!), Borås, Malmö, Ockelbo, Oxie, Vinslöv och Älmhult.

Tommy Philipsson från Rimforsa är årets olympiamästaren i V75

Vi vill också passar på att gratulera Tommy Philipsson från Rimforsa i Östergötland, som är årets Olympiamästare i V75.

I anslutning till Olympiatravet på Åby i helgen avgjordes tävlingen Olympiamästaren, en kraftmätning där det gäller att tippa riktigt bra på V75. Tävlingen består av fyra grundomgångar och en pampig final, där finalisterna bjuds på en resa till Åby travbana för att se Olympiatravet på plats och njuta av en god middag tillsammans med olympier och paralympier.

I finalen gällde det att spela på V75 för maximalt 144 kronor, och det blev en riktigt nervkittlande final i år. Inför sista avdelningen kunde fortfarande tre av de fem finalisterna avgå med segern. Till slut visade sig Tommy Philipsson vara ett strå vassare än de övriga och han kunde därmed koras till årets Olympiamästare i V75.