Royal AscotAlla som älskar trav och galopp har en riktigt trevlig helg att se fram emot. Idag lördag är det fullt med penningstinna och prestigetunga lopp på Royal Ascot i Storbritannien. Höjdpunkten är kanske Diamond Jubilee Stakes där prissumman ligger på motsvarande över fem miljoner svenska kronor, men det finns en hel del annat att spela på också.

På söndagen är det sedan dags för V75 på Kalmartravet. Det är en tradition att Kalmartravet är värd för midsommaromgången av V75 och vi räknar med att dagen blir en lika stor folkfest som den brukar bli. Den här gången är själva V75-omgången också lite extra intressant eftersom det finns en dubbel jackpott att spela om.

Dessutom körs V64 på Rättvik och V65 på Skellefteå i på lördagen och på söndagen kompletteras spelhelgen med en sen V65-omgång i Arvika.

Helgerbjudanden på RaceBets

RaceBets, som är ett europeiskt spelbolag helt inriktat på hästsport, har ett fullspäckat kampanjschema för helgens tävlingar. Här är bara några exempel. Nya spelare får 100% i välkomstbonus upp till 500 kr.

  • Spela 250 kr på fast odds på första loppet på Rättvik på lördagen/på Kalmar på söndagen = få 100 kr i ett freebet
  • Bästa odds-garanti på alla de största loppen på Royal Ascot