Midsommardagen är en skön och avslappnad dag då det passar att dra sig tillbaka från solen en stund för lite relax framför datorn. Hos Mamma Mia Bingo har chattvärdarna dukat upp med två specialerbjudanden för alla som är sugna på att spela lite bingo under midsommardagen.

  • Team/Solo-turnering i bingochatten i bingorummet TRIO. Turneringen pågår klockan 13:00-14:00 och du kan tävla i lag eller solo. Det lag och den solospelare som vinner flest spel under turneringstimmen får 100 kronor var i belöning.Om ni spelar i lag, välj ett riktigt bra namn på laget – roliga namn kan nämligen ge en belöning på 50 kronor vardera att spela bingo för.
  • Klockan 18:00-00:00 är det dags för Återställaren. När chattvärden säger till, skriv *ÅTERSTÄLLAREN* och tre valfria nummer i chatten. (Det är viktigt att få med stjärnorna kring ordet.) Om du vinner får du välja en dryck från Mamma Mias återställarbord, till exempel vatten eller te, och du vinner värdet av den valda drycken. Totalt kommer 12 vinster att delas ut. För att få delta i tävlingen återställaren måste du ha gjort en insättning under dagen.

Skynda dig över till Mamma Mia Bingo så du inte missar detta erbjudande.