Hos Mamma Mia Bingo firas midsommarafton med tre specialerbjudanden som endast är tillgängliga under just midsommarafton.

Gör en insättning så får du 100% bonus upp till 200 kronor. Erbjudandet gäller endast en insättning per medlem. Bonusen dyker upp på ditt konto så snart du omsatt insättningen en gång.

Du kan delta i tävlingen Smörgåsbordet i bingochatten för bingorummet TRIO klockan 16:00-17:00. Anmäl dig till spelet när chattvärden säger till genom att skriva *SMÖRGÅSBORDET* och ange tre valfria nummer. Två vinnare kommer att få 10 kronor var att köpa bingobrickor för. Dessutom får de välja tre godsaker var från smörgåsbordet (https://www.mamamiabingo.com/news/2012/smorgasbordet/). Efter klockan 17:00 lottar chattvärden ut alla de nio godsakerna på bordet. Tre saker kommer att dras och du som valt någon av dessa belönas med 50 kr vardera att spela för per rätt. Om till exempel jordgubbar, färskpotatis och köttbullar dras och du har valt jordgubbar två gånger och färskpotatis en gång vinner du 50 kr + 50 kr + 50 kr = 150 kr.

Klockan 18:00-00:00 är det midsommarfest i Club60. Varje timme startar en klassisk midsommarlek som spelas i två heat. Det kommer bland annat att bli ägglöpning, säckhoppning och norsk fylla – fast i bingochattversioner. Alla som blir mästare i någon gren belönas med prispengar. För att få delta i midsommarfesten måste du ha gjort en insättning hos Mamma Mia under dagen.  Klicka dig över till Mamma Mia nu för att inte missa detta erbjudande!!

Extra tips!

Skicka en bild på hur du firar midsommar till monica@mamamiabingo.com så har du chans att vinna 100 kronor att köpa bingobrickor för. Tävlingen är öppen veckan ut och totalt fem bilder kommer att belönas.