klockaTurneringsserier specialiserade på turbostrukturer blir alltmer populärt. Full Tilts Micro Turbo Online Poker Series (MTOPS) arrangeras nu för andra gången där den första av 75 tempofyllda turneringar har premiär den 13 oktober.

Inköpen är låga och ibland så lite som $0,55 kostar det att delta i ett event. För dig som har samlat in Full Tilt-poäng kan även dessa lösas in mot turneringsinköp i MTOPS.

Som vanligt när en turneringsserie arrangeras på Full Tilt Poker avspeglas sajtens breda utbud i variationen – i MTOPS kan du förutom Texas hold’em och Omaha spela Irish, 5-Card Omaha och 6-Card Omaha. Knappast pokerspel du hittar på vilket pokersajt som helst.

MTOPS Main Event och bountys

Den 27 oktober kl. 20:00 är det dags för seriens mest prestige fyllda turnering. MTOPS Main Event har en garanterad prispott på $500 000 och inköpet är modesta $14+$1. Notera att varje spelare har upp till 8 re-buys i denna turnering!

MTOPS kommer också förgyllas av närvaron av Full Tilt Poker proffs varav några av de mest namnstarka är Gus Hansen, Viktor Blom och Marins Adeniya. Proffsen kommer att delta i Event #3, Event #38 samt i Main Event och det finns en $100 bounty på samtliga, vilka förutom de 3 nämnda är 10 st sammanlagt. Se fullständig information på Fulltiltpoker.com.