Ikväll är det dags. Mesta mästarna MFF kan säkra klubbens 20e SM-Guld när man åker till Idrottsparken i Norrköping för att få till andra stjärnan på bröstet. Magnus Pehrssons debutsäsong har varit ganska behaglig då konkurrenterna kryssat bort sig själva en efter en. Trots garanterat SM-Guld är fansen inte helt nöjda med sin blivande guldtränare.

Malmö har allt i egna sönder och det krävs mer än en kollektiv kollaps om MFF inte står som svenska mästare när serien är över. Med en match mindre spelad har Malmö sju poäng ner till tvåan AIK vilket gör att MFF vid seger ikväll säkrar guldet.

Rakip en av nyckelspelarna

Många spelare ska hyllas men Erdal Rakip förtjänar att hyllas lite extra. Rosengårdssonen har stått för en magnifik säsong i sin nya roll som en central höger yttermittfältare hur paradoxalt det än må låta. Många av hans mål har varit direkt avgörande och trots att han bara är 21 år kan han nu ta sitt fjärde SM-Guld.

Hämta Bonus

Malmös senaste guldmatcher har slutat i succé. Ifjol krossade man Falkenberg efter att en viss 17-årig Svanberg gjort succé med både mål och assist. Man har även vunnit guldmatcherna borta mot AIK och Elfsborg de senaste gulden och ska statistiken fortsätta på samma sätt blir det seger för MFF ikväll.

Spela på Allsvenskan hos Mobilebet

Att Malmö tar SM-guldet har varit klart sedan länge och frågan har varit i vilken omgång de säkrar det. Snart kanske vi inte behöver undra längre då guldet kan bli klart ikväll. I så fall måste MFF prestera på topp för Norrköping har vid seger fortfarande en rimlig chans att nå Europaspel nästa år. Malmös motivation borde dock vara ännu högre och Rosenberg och gänget hoppas få sätta på den andra stjärnan på tröjan väldigt snart.

Vill du spela på allsvensk fotboll eller på annan fotboll borde du prova på mobilebet. Spelbolaget erbjuder ett varierat utbud av odds och marknaden både på allsvenskan men självklart även andra ligor och turneringar. Är du inte medlem kan du dessutom ta emot en fin välkomstbonus.

Mobilebet