Action Betting UnibetUnibet måste räknas som det mest kompletta spelbolaget just nu. Här finns alltid flest odds, flest marknader för livebetting och så har Unibet också det största utbudet av livestreaming. Detta svenska spelbolag har sedan fotbolls-VM 2014 i Brasilien erbjudit vad som kan kallas ”poängspel” på ett antal utvalda sporter för att ge oss spelare fler odds att spela på och nu i mitten av november har man rullat ut en förfinad variant på det här konceptet. Med konceptet ”Action Betting” kan du för livebetting på bland annat tennis och fotboll spela korttidsspel som avgörs på bara några sekunder.

Nästa poängvinst, nästa inkast, med mera

Det finns ingen speciell kategori för Action Betting-spel i livebetting-klienten utan vad du ska göra är att klicka upp en match, till exempel en fotbollsmatch eller en tennismatch, och scrolla ner bland kategorierna av odds. Ganska högt upp kommer du att hitta kategorin Action Betting. Tar vi en match i exempelvis en ATP-turnering är det framför allt poängspel som kommer att vara i fokus. Spelar du livebetting på fotboll har du en hel rad odds att välja mellan, till exempel nästa inkast, nästa frispark, med mera.

Enligt Unibets information kommer konceptet Action Betting att vara tillgängligt för utvalda matcher för sporterna: fotboll, basket, tennis, ishockey, cricket, dart, volleyboll, baseboll, rugby union, squash, bordtennis och badminton. I princip kommer det alltså att finnas Action Betting-spel på alla de större sporterna hos Unibet.