Maxino är ett nytt och fräscht nätcasino som slog upp sina virtuella portar i augusti förra året. Alla spel hos Maxino kommer från NetEntertainment, och nu har utbudet utökats med ytterligare tre populära slots ur NetEnts stora portfölj:

  • Space Wars
  • Elements: The Awakening
  • Wild Turkey

Space Wars

Space Wars är en splitterny slot som lanserade i slutet av april och vars tema är intergalaktiskt krig. Hjulen pryds av fem olika utomjordiska arter som alla slåss om en åtråvärd kristall. Space Wars har en fascinerande kloningsfunktion som kan blir mycket lönsam om man har turen på sin sida. Varje gång du vinner något när du spelar Space Wars får du ett kostnadsfritt nysnurr, men först läggs den vinnande symbolen i kloningsröret där det klonas. Sedan återförs både ursprungssymbolen och klonen till hjulen där de visas staplade och hjälper dig under nysnurret.

Elements: The Awakening

Elements: The Awakening är en annan innovativ slot från NetEnt som precis som Space Wars kan stoltsera med både fantastisk grafik och oväntade funktioner. Elements: The Awakening lanserades i december förra året och temat är jord, eld, luft och vatten. Det här spelet har bland annat fyra olika frispelsbanor – en för varje element. Varje element har sin egen vildsymbol och varje frispelsbana är unik. Det finns även en vildsymbol i grundspelet, så det finns totalt fem olika vildsymboler som kan hjälpa dig när du spelar Elements: The Awakening.

Wild Turkey

Wild Turkey har vilda kalkoner (Meleagris gallopavo) som tema och släpptes i februari 2013. Spelmiljön är vackra bergstrakter där kalkonerna lever i allsköns välmåga bland aztekernas stenristningar. Spelet har två olika vildsymboler – en vanlig vildsymbol och en Stacked Wild. Du har även möjlighet att erhålla gratissnurr när du spelar Wild Turkey.

Få 10 gratissnurr + 1 000 kronor i bonus

Hos Maxino kan du spela Space Wars, Elements: The Awakening och Wild Turkey för både låtsaspengar och riktiga pengar, och där finns även massor med andra spel från den svenska spelutvecklaren NetEntertainment.

Nya medlemmar hos Maxino får 10 gratissnurr + 100% bonus på första insättningen upp till 1 000 kronor.

Hämta dina 10 gratissnurr på:
Starburst
Gonzo’s Quest
Piggy Riches
Scarface