Real Madrid är ute efter dubbel revansch när man åker till Englands nationalarena Wembley för ett tufft bortamöte mot Tottenham Spurs. Efter fiaskot i helgen i förlustmatchen mot Girona kombinerat med endast 1 poäng i hemmamötet mot Spurs för några veckor sen gör att Zidane har lite press på sig för första gången sedan han tog över marängerna.

Los Blancos är redan åtta poäng efter Barcelona trots att det endast spelats tio omgångar i ligan. I förra hemmamatchen mot Tottenham i Champions League var laget dessutom rejält utspelade men lyckades i alla fall med en poäng. Som tvåfaldiga regerande mästare bör Real Madrid steppa upp det om de ska ta hem gruppsegern.

Bra start för Tottenham

Tottenham har haft en gedigen säsongsstart även om det blev en tuff förlust i helgens möte mot Englands giganter Manchester United. 1-0 vann United med efter ett mål av Martial. Spurs saknade dock Kane som kanske varit Europas bästa spelare den här säsongen.

Spurs har dock haft väldigt svårt att ta en titel och i år blev det respass redan i åttondelsfinalen i Carabao Cup. Pochettino har dock gjort underverk med Tottenham och förtjänar alla hyllningar han fått. Det kändes även som han och hans mannar tog nästa steg när de spelade ut Los Blancos i Madrid – något som få lag lyckats med i Champions League de senaste åren.

Hämta Bonus

Eftersom båda lagen står på 7 poäng kommer vinnaren i kvällens drabbning att ta ett rejält grepp om gruppsegern. Dortmund på tredje plats har bara en poäng efter halva gruppspelet så det är verkligen en gruppfinal ikväll på Wembley.

Oddsa på CL hos Expekt

Vill du spela på kvällens match eller något annat möte i Champions League är Expekt ett riktigt bra alternativ. Där hittar du fina odds och mängder med roliga marknader som förgyller ditt oddsande rejält. Är du inte medlem hos spelbolaget har du dessutom möjlighet att del av en skön välkomstbonus. Besök Expekt direkt för en fullfjädrad spelupplevelse.

Expekt no background