Att göra en matchanalys och ta del av diverse statistik är väldigt grundläggande för den spelare som tar betting online på allvar. Det kan dock vara tidskrävande att finna lämplig statistik och därför vill vi tipsa om att Betway för ett tag sedan lanserade ett matchprognosverktyg för Premier League och Championship.

Verktyget är i skrivande stund ganska så begränsat eftersom det bara täcker matcher i Premier League och Championship, men förhoppningsvis läggs fler ligor och sporter till efterhand.

Matchprognosen nås genom att klicka på ikonen ”forecast” efter den match man är intresserad av att granska i detalj. Verktyget presenterar en grafisk bild av en mängd marknader och det är enkelt att ta del av statistiken då den presenteras i just grafer och tabeller istället för i rena siffror.

Verktyget matchprognos är mycket populärt och används inte bara av spelfantaster utan har visat sig tilltala många olika typer av spelare. Det finns alltid något intressant att snappa upp i prognosen som antingen kan förstärka eller ändra på vad man tidigare trodde sig vara säker på.

Lycka till och skriv gärna en kommentar med dina åsikter om detta nya verktyg om du provat det!