Nu startar Unibets Livebetting Championship i vilken du tävlar i livespel och kan vinna en resa till Prag, 45 000 kr i prispengar plus en surfplatta. Kvalet pågår hos Unibet tills 29 januari.

I detta mästerskap kan du vinna en paketresa värd €1800 till Unibet Livebetting Championship Final i Prag. Finalen har en prispool på €10 000 (ca 90 000 kr) och vinnaren tar hem €5 000. Dessutom får alla åtta finalisterna varsin Samsung Galaxy-surfplatta som de kommer att använda i finalen och sen kan ta med hem.

Så funkar Unibet Livebetting Championship

Unibets Livebetting Championship består av tre steg: Kvalet, Semifinalen och Finalen.

Kvalet
Kvalet pågår i två veckor, från den 16 januari till den 29 januari, där topp 32 kvalificerar sig till semifinalen. Du får poäng genom att spela i Unibets livebettingklient för att ta dig till semifinalen och sedan finalen i Prag. Varje dag under kvalet uppdateras en leaderboard med topp 100 i tävlingen. Dina poäng baseras på följande formel:

Notera att när du anmält dig till tävlingen kommer alla dina vinnande livespel räknas på leaderboarden från det att du anmält dig. Desto fler livespel du lägger, desto större chans har du att kvalificera dig till nästa steg i mästerskapet. Topp 32 när kvalet är klart går vidare till semifinalen.

Semifinalen
De 32 bästa spelarna från kvalet gör upp om åtta platser i finalen i Prag. Alla spelare startar från noll. Poängformeln är densamma som i kvalet (Insats x Antal matcher på kupongen x Totalt odds på kupongen) och leaderboarden uppdateras dagligen så att semifinalisterna vet hur de ligger till. Semifinalen pågår från den 30 januari till den 6 februari.

Finalen
De åtta bästa spelarna får varsin paketresa till Prag där de gör upp om den första titeln i Unibet Livebetting Championship.

Paketen är värda €1800 styck och inkluderar:

 • Två nätter på Hilton i Prag från den 18 februari till den 20 februari.
 • Säte i Live Betting Championship-finalen – €1250.
 • Pengar för att täcka resekostnader – €300.
 • Två frukostar, två middagar + festinbjudan den 18 februari.

I finalen ändras reglerna en aning. Varje finalist får en Samsung Galaxy-surfplatta med Unibets Android-app och ett nytt konto med €100 på. Finalen pågår sedan i fyra timmar på söndagen den 19 februari och när tiden är slut är den första europeiska Unibet-mästaren i livebetting korad. Vinnaren är den spelar som förvaltat sitt konto bäst, dvs den spelare som har mest pengar på kontot efter fyra timmars spelande. Varje spelare måste placera minst 30 livespel i finalen.

Priser

 1. €5.000 + Samsung Galaxy-surfplatta
 2. €2.500 + Samsung Galaxy-surfplatta
 3. €1.500 + Samsung Galaxy-surfplatta
 4. €1.000 + Samsung Galaxy-surfplatta
 5. Samsung Galaxy-surfplatta
 6. Samsung Galaxy-surfplatta
 7. Samsung Galaxy-surfplatta
 8. Samsung Galaxy-surfplatta

Så deltar du

För att delta i tävlingen behöver du anmäla dig. Du anmäler dig genom att skriva in ditt användarnamn på Unibets sida om detta mästerskap och klickar på ”Save”. Var noga med att skriva in ditt användarnamn precis så som det ser ut på ditt konto (stora, små bokstäver etc).

Lycka till!