Mobilbet

Vi snurrar vidare med Champions League-fotbollen och det är inga dåliga matcher vi har att se fram emot under kvällen. Juventus – Sevilla, Real Madrid – Sporting och Tottenham – Monaco är bara tre utav totalt åtta matcher. Se till att vara med från klockan 20.45, då är det avspark på samtliga arenor och du kan självklart spela på kvällens matcher hos Mobilbet!

 

Juventus vs Sevilla | 20.45 Juventus Stadium

Ska detta bli året då Juventus på allvar slår sig in i toppen av den Europeiska fotbollshierarkin? Det var länge sedan ett Italienskt lag kändes så starkt som Juventus gör denna säsong trots spelarförsäljningen av Paul Pogba. Man har i sommar lyckats ersätta med inga mindre än Medhi Benatia, Miralem Pjanic och sist men inte minst skyttekungen Gonzalo Higuain. Truppen är utan tvekan en utav de starkare i årets Champions League och hemma på Juventus Stadium är man nästintill oslagbara.

Sevilla då, förra årets Europa League-vinnare. Till skillnad från kvällens motståndare Juventus så har man i sommar tappat en del bärande spelare utan att hitta de riktiga ersättarna. Förra säsongens tränare Unai Emery gick som bekant till PSG och valde då att plocka med sig mittfältsgeneralen Grzegorz Krychowiak, utöver det så har även Kevin Gameiro lämnat för spel i Atletico Madrid. Kvällens bortamatch kommer att bli ett rejält test för spanjorerna och man ska vara mycket glada om man lyckas knipa en poäng. Förlust mot Juventus vore inte hela världen då man haft turen att hamna i en grupp med relativt överkomligt motstånd, Lyon och Dinamo Zagreb.