logoKval till iGame Open i Prag, June Depositors Freeroll med €2000 i prisvärde, rake race med €80 000 i potten, Reload Week är något av vad 24hPoker bjuder på kommande månad.

Här presenteras några av höjdpunkterna som pokersajten 24hPoker har att bjuda på i juni.

iGame Open – Prag

iGame Open spelas i den tjeckiska huvudstaden 24-29 juli med en garanterad prispott på €240 000. I juni anordnar 24hPoker en rad satelliter och event som kan innebära ett livepaket till Prag och medverkan i turneringen. Dessa paket har ett värde av €2000 och är kompletta med resa, boende, fickpengar och turneringsentré.

Depositors Freeroll

Alla som gör en insättning på 24hPoker i juni får en entrébiljett till Depositors Freeroll som spelas varje vecka (12, 19, 26 juni samt 3 juli) med ett livepaket till iGame Open åt vinnaren. Har du ännu inget konto kan du registrera dig här.

June Rake Race

Det största rake racet i iGame-nätverket under juni månad finner du hos 24hPoker. €60 000 står på spel uppdelade på fyra efterföljande race. Tjäna ihop VIP-poäng och bli en av de 100 bäst placerade på leaderborden för att ta del av kontantpriserna.

I juni körs också ett separat race för spelare på lägre nivåer. Du hittar mer info om båda dessa och vilket som passar dig bäst på hemsidan.

June Reload Week

För dig som redan spelar på 24hPoker är den 8-15 juni en reload-vecka där du kan göra en ny insättning och få en matchande bonus. Som mest kan du få 100% bonus på en insättning av samma belopp. För att få denna bonus ska du använda bonuskoden 200june.