I lördags, klockan 07:38, vann Martin Stålros Ladbrokes pokerhand nummer 1 miljard. Martin går under aliaset ”Michelin” och har spelat poker på Ladbrokes sedan 2002.

Stålros kommenterar: ”När jag såg att det var 1000 händer kvar till den miljarte handen smällde jag upp 10 bord samtidigt för att öka mina chanser att få delta i den miljarte handen. När jag sedan såg att det faktiskt var den miljarte handen jag deltog i var det bara att blunda och gå all-in. Jag hade ingen vidare bra starthand (9-8) men det var värt $100 bara för att ha en chans att vara en del av pokerhistorien.”

Martin hör till en av de mest omtyckta spelarna i Ladbrokes europeiska pokercommunity och har medverkat i flera Ladbrokes offline events, inklusive Poker Cruise, Poker-SM, VIP Lounge, Tallinn Challenge, Nordic Series of Poker med mera.

”Hela Ladbrokes europeiska pokercommunity gratulerar Martin för att ha varit med och skapat pokerhistoria. Jag kan inte komma på en mer passande spelare att ta hem den här milstolpen. Martin står för precis de saker vi vill att Ladbrokes ska förknippas med; engagemang, god sportslighet och vinnarinstinkt.” säger Andreas Gillberg, Sverigechef Ladbrokes.

För att fira denna milstolpe kommer Ladbrokes bjuda in samtliga spelare, som spelade poker på Ladbrokes under lördagen då miljardte handen spelades, till en turnering där 20 resor till Las Vegas med inköp i Poker-VM ska delas ut.