Maria Bingo mobilMaria Bingo är bingosidan nummer ett på tisdagar och särskilt spännande och lukrativt kan spelandet vara mellan kl. 20-22. Då erbjuder Maria nämligen både förstärkta vinstpotter och ett cashback-erbjudande för bingospel i mobilen. Det är bara att boka in kvällen i kalendern och ställa larm på mobilen!

15 000 kr extra i potten

Om du loggar in på något av bingorummen Busenkelt eller Studio 60 mellan kl. 20-22 tisdagar har du extra chanser att vinna extra vinster i varje duo-spel. Varje hel timme spelas en specialomgång där de första fem vinsterna betalas ut precis som vanligt. När en vinnare har fått full bricka fortsätter dock bollarna att rulla fram tills dess att totalt 5 ytterligare spelare har fått fullt hus. I varje spelomgång betalas 2500 kr ut i ordinarie vinster och samma summa i extra vinster (500 kr för varje ytterligare fullt hus).

Spela i mobilen och få 50% tillbaka

Om du är riktigt smart ser du till att spela i mobilen mellan kl. 20-22. Det är nämligen så att du får 50% av dina insatser upp till 500 kr tillbaka i form av en bingobonus. I praktiken får du alltså rabatt på ditt spelande samtidigt som du har chansen på extra vinster i bingorummen Busenkelt och Studio 60.