unibet bingoMåndagen är kanske inte veckans bästa dag. Helgens nöjen är över och man har en hel lång vecka med jobb framför sig. Om du tycker om att spela bingo finns dock ingen anledning att deppa ihop. Måndagar betyder nämligen gratisbingo, extra bonusar och annat skoj.

Både Unibet och Bertil har förstått att bingospelare vill bli bortskämda och måndagen är den perfekta dagen att logga in på någon av (eller båda!) dessa bingosajter.

Gratisbingo på Unibet

Unibets gratisbingo drar igång kl. 17 och pågår fram till kl. 20. Bingorummen att besöka är Studio 60 (kl. 17:00 och kl. 19:00) och Lucky Break (kl. 18:00 och kl. 20:00). Det kostar absolut ingenting att delta i spelen och du kan ”köpa” tre brickor för varje gratisspelsomgång. Givetvis kan du spela både på datorn och på mobilen.

Innan du börjar spela gratisbingo på Unibet är det dock två saker du bör notera. För det första kan du inte vinna någon jackpott, varken fast eller progressiv, när du spelar gratis. För det andra är alla vinster du förhoppningsvis tar hem att betrakta som bonuspengar.

Bonusar och frågesport på Bertil

Bertil Bingo vill inte vara sämre än Unibet. Någon gratisbingo erbjuder man inte, men väl en förmånlig insättningsbonus och en frågesport med fina kontantvinster.

Om du gör en insättning under dagen får du 60% upp till 600 kr i bonus. För att maximera erbjudandet sätter du in 1000 kr och får då 600 kr extra. Sedan kan du med fördel logga in i bingorummet JätteLätt mellan kl. 18-22. Då finns nämligen en mycket generös chattvärd på plats. Chattvärden skriver med jämna mellanrum ut frågor i chatten och om du är snabbast med att svara rätt vinner du 200 kr.