Zlatan Ibrahimovic i Manchester United-tröjan

 Det verkar bli en kort sejour i England för Zlatan Ibrahimovic, som har visat att, trots sin ålder, han har varit bra nog för Premier League då han var Uniteds främste målskytt och drämde in 17 mål i ligan.

 

Enligt uppgifter till SkySports ser det ut att bli ny klubbaddress för Zlatan Ibrahimovic som ser ut att inte få en kontraktsförlängning av Manchester United. Ibrahimovic sitter på ett utgående kontrakt och som det ser ut kommer han vara klubblös den 1 juli. Därefter ser det ut att bli ny address för anfallaren.

 

Viktig del i Mourinhos United

Svensken som var en av Manchester Uniteds viktigaste spelare under säsongen gick sönder i kvartsfinalmötet mot Anderlecht. Innan dess var han högst tongivande då han stod för 17 fullträffar i ligan och fyra mål i Europa League-slutspelet som Manchester United senare gick och vann.

Anledningen till att han inte väntas få förlängt bör vara tämligen enkel att räkna ut. Anfallaren är 35 år gammal och en skada likt den han fick mot Anderlecht skulle kunna avsluta karriären. Vid en landning efter en luftduell landade han snett och knäet veks bakåt och det troliga var att det var en korsbandsskada.

Men nyligen uppdaterade Zlatan sitt instagramkonto där vi fick se han jonglera med en boll och vara till synes rätt fräsch efter operationen han gjorde i USA. Men det dröjer nog länge innan vi får se han i spel igen.

Legoknekt och flyttfågel

Om vi går på historiken så är inte Zlatan särskilt främmande för att flytta, och under silly season varje sommar är det alltid lite bubblande ifall han ska lyckas bråka sig bort och få en ny klubbaddress.

Zlatans klubbar i karriären:

Malmö FF
Ajax
Juventus
Inter
Barcelona
Milan
Paris Saint-Germain
Manchester United

Att Zlatan ska spela i en MLS-klubb nästa säsong står i 2.10 hos Bethard.

Betta på spelarövergångar hos Bethard

Bethard ger bäst odds på svensk seger