OddsAutomaten

Fotbollsligorna ute i Europa rullar vidare och denna helg har vi några riktigt intressanta matcher att se fram emot. Full omgång i Premier League, Serie A, Bundesliga och Primera Division gör att alla fotbollsälskare kan sitta lugnt tillbakalutade i soffan. På dagens meny hittar vi bland annat matchen mellan West Bromwich och West Ham, speltips för matchen hittar du här!

 

Manchester City vs Bournemouth | 16.00 Etihad Stadium

Efter att ha slagit Borussia Mönchengladbach med hela 4-0 i veckans gruppspel av Champions League så har Pep Guardiola visat att Manchester City är att räkna med denna säsong. Trots spel i flera turneringar så har truppen tillräckligt med bredd för att vara med och hota på flera fronter.

Sergio Aguero var tillbaka med besked i veckan då han gjorde hela 3 mål mot tyskarna, han är dock fortfarande avstängd ifrån ligaspel pga. en tidigare avstängning. Hoppet ställs istället till den unga nigerianen Kelechi Iheanacho som än så länge inte gjort någon besviken. Manchester City är det enda obesegrade laget i Premier League och man kan lugnt säga att Pep Guardiola och hans spelfilosofi satt sig snabbare än väntat.

Bournemouth kommer att få det svettigt i dagens match och det är ingen som räknar med att man ska ha något att hämta på Etihad Stadium. Eddie Howe får lita till att hans spelare ger hundra procent och lite till om det ska bli några poäng. Kanske kan veckans Champions League-spel fortfarande sitta kvar i benen på spelarna i Manchester City? Klockan 16.00 vet vi, spela live hos OddsAutomaten!