Folkeautomaten

Äntligen lördag! Varför inte krydda den lite extra med några spännande matcher ifrån de brittiska öarna, närmare bestämt Premier League. Klockan 13.30 drar vi igång med mötet mellan Watford och ett krisande Everton för att sedan runda av kvällen med ett mästarmöte när Leicester City tar emot Manchester City. Missa inte denna stryktips-lördag där många mål kan utlovas!

 

Leicester City – Manchester City | Avspark 18.30

Förra årets ligamästare Leicester City har verkligen inlett säsongen 2016/17 på sämsta tänkbara sätt. 13 poäng på 14 spelade matcher är inte vad Claudio Ranieri hoppades på när han gick in till pågående säsong. Värt att notera är att laget tagit lika många poäng i Champions League på sex matcher som man lyckats med i ligan efter 14 omgångar, tecken på att Europaspelet sliter på truppen? Till kvällens match mot Manchester City är det endast förstamålvakten Kasper Schmeichel som saknas på grund av skada.

Manchester City är inne i en dålig form för tillfället och inte blev det bättre efter förra helgens stjärnsmäll mot Chelsea. Inte nog med att man förlorade matchen, man fick även Sergio Aguero och Fernandinho avstängda, detta när laget går in i en period med mycket viktiga matcher.

Fyra poäng är försprånget ligaledarna Chelsea har ner till Pep Guardiolas gäng och för att inte det ska bli än större krävs en vinst mot Leicester City ikväll. Med de tunga avbräcken i Manchester Citys trupp lär det inte bli någon enkel match mot ett Leicester City som vilade större delen av förstaelvan i veckans Champions League. Bortalaget är klara favoriter om man ser till oddsen hos Folkeautomaten men får samtidigt se upp med ett alltmer desperat Leicester City.

Leicester City 5.10 | Oavgjort – 3.90 | Manchester City – 1.68