Mr Green har precis lanserat 3 nya slots – MammaMia!, Victorious och Frankenstein. Alla bjuder de på nåt extra vad gäller spelupplevelsen och här tar vi en snabb titt på vad.

MammaMia!

Denna lätt mysiga slot är inspirerad av klassiska italienska restauranger och allt från symboler till bonusspel förmedlar stilsäkert detta tema. Det bjuds på snygga animationer när du får vissa symbolkombinationer och den animerade kocken nere i högerhörnet som kommenterar vad som händer gör spelet extra underhållande. Du kan vinna 5000 gånger radinsatsen som mest och det händer när du i ”pizza free spins”-läget får 5 hackade salamisymboler.

En rolig detalj är att det finns vissa symboler som du skall klicka på när de dyker upp, så att du därmed får se vad som döljer sig bakom i form av prispengar. Detta gör att spelet blir mer engagerande än att man bara spinner och sen väntar på resultatet. En annan funktion är de låsta Wild-symbolerna som stannar kvar tills nästa spinn och därmed ökar dina vinstchanser.

Victorious

Victorious är en grafiskt sett lite enklare slot med antikt romerskt tema. Den är ovanlig på så vis att den inte har några vinstlinjer i traditionell bemärkelse utan hela 243 sätt att vinna på baserade på symbolkombinationer istället. Det finns även wild-symboler samt free spins som när du spelar med dem tredubblar alla vinster.

Victorious är en slot för dig som gillar ett mycket stilrent och enkelt utseende så att du kan fokusera på att just spela snarare än effekter och animationer.

Frankenstein

Frankenstein och hans ihopsydda monster lär väl inte behöva någon presentation. Här är en utmärkt spelautomat dedikerad till detta missfoster som vi  älskat att hata sedan karaktären lanserades 1818 av Mary Shelley.

Spelet har grafiskt hämtat inspiration från äldre filmer och innefattar symboler som monstret, Dr Frankenstein, hjärnan i glasburken samt den illavarslande brinnande kvarnen.

Slotten Frankenstein lanserar en unik funktion kallad Linked Wilds som gör att Wild-symboler sprider sig bland intilliggande symboler, vilket kan skapa långa sekvenser av wilds som därmed ökar vinstchanserna rejält.