Mama Mia Bingo fyller nu 5 år och firar med massor av erbjudanden. Här kommer ett axplock ur den stora högen:

 • 50% onsdagsbonus

  Gör en insättning till Mama Mia Bingo onsdagen den 13 mars så får du 50% upp till 500 kronor. Erbjudandet gäller endast din första insättning under onsdagen.

 • På onsdagen ordnas en chattävling vid namn TÅRTBORDET i bingorummet Trio klockan 16:00-17:00.
 • På torsdagen blir det frågesport i Arne Weises bingorum hos Mama Mia Bingo klockan 17:00-18:00. Chatta och tävla med en av Sveriges mest folkkära teveprofiler. Kanske har han något intressant att berätta från Melodifestivalen, där vi kunde se honom dansa runt på scen införd HipHop-utstyrsel?
 • På torsdag äger även chattävlingen SÄNKA SKEPP rum i bingorummet Club60 klockan 19:00-21:00. Skepp ohoj!
 • 100 kronor i fredagbonus

  Under fredagen får du 100 kronor i bonus på en insättning. Bonusen blir tillgänglig så snart du omsatt din insättning en gång.

 • Födelsedagsfest på fredagskvällen

  På fredagskvällen blir det ordentligt födelsedagskalas i bingorummet Club60. Festligheterna startar klockan 18:00 och pågår ända till midnatt.

  Gör ett besök hos Mama Mia Bingo för att se hela festschemat. Det kommer att bli massor av roliga lekar i bingochatten, såsom Säckhoppning, Norsk fylla, Stövelkastning och Pennan i flaskan – allt anpassat till chattformat. Storleken på priserna som finns att vinna i chatten varierar från 100 kronor till 1 000 kronor. För att få delta räcker det med att du gjort en insättning under fredagen.

 • Återställare på lördagen

  Efter fredagens festligheter blir det Återställare hos Mama Mia Bingo på lördagen, men oroa dig inte – deras återställarbord innehåller inga drinkar utan bara nödvändigheter som vitlök, vatten, tomatjuice, färsk frukt och en rejäl hamburgare.

  Återställaren äger rum i Club60 klockan 18:00-00:00 och för att få delta krävs att du gjort en insättning under lördagen.

 • Myskväll på söndagen.

  Veckan avslutas som sig bör med myskväll i Trio klockan 19:00-21:00.

Detta är bara några exempel på de många festliga evenemang som kommer att äga rum hos Mama Mia Bingo under veckan. För mer detaljerad information om hur 5-årsjubileumet firas och alla fina erbjudanden du kan dra nytta av, gör ett besök hos Mama Mia Bingo.