Expekt

Var det säsongens laginsats vi fick bevittna igår tro? Paris Saint-Germain visade ingen nåd när man fullständigt körde över Barcelona och såhär efteråt känns 4–0 i underkant. Det var klasskillnad ifrån första spark och redan efter några minuter stod det klart att Katalanerna skulle få det oerhört tufft mot ett heltaggat hemmalag. Ikväll tar vi nya tag och hoppas en något jämnare tillställning när de regerande mästarna Real Madrid tar emot Napoli hemma på Santiago Bernabéu.

 

Tufft test för Napoli

Real Madrid har inte spelat något bländande spel under den senaste tiden men har trots det fått med sig 3-poängarna i ligaspelet. Hemma på Santiago Bernabéu är man svårslagna, obesegrade i ligaspelet med resultatraden 9-2-0. Vad som såg ut att bli en mardröm för alla Real Madrid-supportrar kan nu slås ur världen, Cristiano Ronaldo är spelklar och kommer med största sannolikhet starta kvällens match. Saknas gör Gareth Bale och Danilo i en annars skadefri trupp.

Den italienska ligatrean Napoli har imponerat stort denna säsong och har under nya tränaren Maurizio Sarri spelet ett mer renodlat possesion-spel. Man är mycket skickliga att spela sig ur pressade situationer, detta med hjälp av spelare som Marek Hamsik, Lorenzo Insigne och Jorginho. Längst fram har man en stekhet Dries Mertens som fullständigt öst in mål under säsongen.

Kvällens match kan bli betydligt jämnare än vad som uttalats och vi ska inte bli alltför förvånade om det är gästerna som lägger beslag på större delen av bollinnehavet. Alla vet vad Real Madrid är kapabla till så det gäller för Napoli att hela tiden hålla koll på vad man har bakom sig. Real Madrid har under Zinedine Zidane inte visat upp samma målproduktion som tidigare och vid en tidig ledning kan det tänkas att hemmalaget hellre slår vakt om resultatet. Napoli å sin sida kommer göra allt dem kan för att få med sig ett resultat att gå på till hemmamatchen om ett par veckor. Marknaden tror på målfest här men efter de nyss givna förutsättningarna kan vi lika gärna få se en tight match mellan två taktiskt disciplinerade lag. Underspelet testas med en liten insats hos Expekt!

 

Kvällens spel från Expekt:

Real Madrid vs Napoli – Under 2.5 mål 2.45@Expekt

Real Madrid vs Napoli – Under 3.5 mål 1.60@Expekt