Barcelona gjorde precis vad som förväntades av dem igår kväll. 1-0 av Leo Messi i 9′e minuten, Samuel Eto’o stänker in 2:an bara 3 minuter senare, Leo Messi gör sitt andra för kvällen i matchminut 38 och vips så är båda mina spel i hamn. Matchen styrdes helt av Barcelona, precis som många väntade sig. Slutresultat 4-0 och båda mina spel, som båda låg på dubbla pengarna i odds, satt klockrent och ni som ryggade hämtade en ordentlig peng.

Idag ser vi ett skralt utbud på tablån. Kvalseriehockey som inte betyder något då det redan är klart vilka som avancerar = avslag. Dansk div. 1-fotboll, ingenting för mig som ej är insatt. Schweizisk fotboll? Nja… Fortfarande ingenting som lockar mig. Uefa-cupen då? Jag hittar inga givna vinnare där, möjligtvis ska Marseille vara ett fint värdespel på en halvchansning, men nej, ingenting för mig! Möjligtvis ett NHL-spel i natt, då jag har fått nys om vassa tips från bekanta.

Tampa Bay – Washington
Mitt Tips: 2:a – Över 5,5 mål
Insats: 5/10 – 5/10

Motivering
En något kortare variant av mina vanliga analyser bjuder jag på idag vad gäller detta NHL-lir. Washington är redan klara för slutspel, men trots detta bjuder de upp till en fin och offensiv kamp där de gärna gör många mål. Självklart släpper de även till ett par mål i baken, men det bjuder de på, speciellt när fokus ligger på slutspelet nu! 5-3 har de vunnit med två gånger om nu, och ikväll tror jag på ytterligare en målrik vinst till huvudstadslaget.

Denna ska komma mot Tampa Bay, en av säsongens floppar i hockeyn. De missar slutspelet sedan länge, och inte mycket talar för att de är motiverade till vinst nu. Snarare tvärt om, ju sämre placering i serien dessto bättre placering i draftrundan! Torskläge här för Tampa, och jag lassar en maxinsats här, som jag delar på 2:a samt över 5,5 mål sammanlagt i matchen!

Allt annat krut sparas tills imorgon då jag har vassare drag på gång!

God spellycka,
/Blixt